banner564

Karnı ağrıyordu

Elektrik Kurumu çalışanlarından 45 yaşındaki Irmak Beyler, koltukta otururken hayatını kaybetti

Karnı ağrıyordu
banner598
 Hüseyin ÇİÇEK

   Gazimağusa’ da dün meydana gelen bir ölüm olayı, özellikle Elektrik Kurumu çalışanlarını çok üzdü. Kentin sevilen simalarından, KIB-TEK çalışanı 45 yaşındaki Irmak Beyler, dün sabah saat 08.00 sıralarında, eski Gazimağusa-Lefkoşa yolu üzerinde bulunan Onlar İnşaat Batıkent sitesindeki evinde eşi tarafından koltukta oturur vaziyette ölü bulundu.
   Sabah uyandığı zaman eşini yanında bulamayan Fezile Beyler, oturma odasında koltuğun üstünde eşinin cesedi ile karşılaştı. Bir süreden beri kalp problemi yaşadığı ve son günlerde karın ağrısından şikayetçi olduğu bildirilen Irmak Beyler’ e Gazimağusa Devlet Hastahanesinde Cratosslot otopsi yapıldı. Irmak Beyler’ in kesin ölüm nedeni otopsi sonucunda belli olacak.
 
Eşi fenalık geçirdi

   Irmak Beyler’ in Doğu Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığında sekreterlik  yapan eşi Fezile Beyler, dün sabah sandalyede oturan eşinin cansız bedeni ile karşılaşınca şok oldu. 
   Büyük bir üzüntü içerisinde durumu aile yakınlarına bildiren Fezile Beyler uzunca süre kendine gelemedi.
   Hayatını kaybeden Irmak Beyler’in 13 yaşında erkek ve 8 yaşında bir kız çocuğu var. Irmak Beyler’ in cenazesi bugün Lala Mustafa Paşa camisinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2013, 18:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473