banner564

Kasımoğlu’ndan önemli bir başarı

YDÜ öğretim elemanlarının kitapları Amazon’da satışa sunuldu

Kasımoğlu’ndan önemli bir başarı
banner598
YDÜ İletişim Fakültesi öğretim elemanları Dr. Mustafa Ufuk Çelik ve Dr. Sinem Kasımoğlu’nun kitapları internet sitesi Amazon’da satışa sunuldu.
YDÜ’den verilen bilgiye göre, YDÜ İletişim Fakültesi Öğretim Elemanı Dr. Mustafa Ufuk Çelik’in doktora tezi kapsamında Doç. Dr. Zehra Altınay ve Doç. Dr. Gökmen Dağlı danışmanlığında hazırladığı Lambert Yayınevi tarafından basılan “Communication Studies And Area İmplementation” isimli kitabı internet üzerinden Amazon’da satışa sunuldu. 
Söz konusu kitap internet üzerinden e- kitap olarak da satışta çıkarıldı. Kitap, Dr. Çelik’in İletişim Fakültelerindeki eğitim ile alan uygulamalarının örtüşen ve örtüşmeyen yanlarını genel bir bakış açısıyla değerlendiriyor.
YDÜ İletişim Fakültesi Öğretim Elemanı Dr. Sinem Kasımoğlu’nun doktora tezi doğrultusunda Doç. Dr. Fahriye Altınay ve Doç. Dr. Gökmen Dağlı danışmanlığında hazırladığı ve Lambert Yayınevi tarafından basılan “Knowledge Management and Project Based Learning in Higher Education” adlı kitap ise, bilgi yönetimi sürecinin proje temelli derslerde, fakülte yöneticileri, öğretim elemanı ve öğrencilerin bakış açısıyla değerlendiriyor. 
Kasımoğlu’nun kitabı da internet sitesi Amazon’da satışa sunuldu.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2015, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474