banner564

Kayıp eşyalar bulunamadı

Bakıcılığını yaptığı Sebahat Tuncer’in eşyalarını çalmakla suçlanan Türkmenistan uyruklu Maral Ovezova’nın tutukluluk süresi uzatıldı

Kayıp eşyalar bulunamadı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
İskele’ye bağlı Kumyalı Köyünde bakıcılığını yaptığı Sebahat Tuncer isimli kadının nevresim takımı, 15 adet yüz havlusu ve çeşitli ziynet eşyalarını çaldığı iddiası ile tutuklanan Türkmenistan uyruklu Maral Ovezova dün yeniden Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Yargıç Ayşen Toroslu’nun huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye olayı aktaran Ziyamet Polis Karakolunda görevli Polis Müfettiş Muavini Ömer Çakır, zanlının 3 Kasım ile 10 Kasım 2014 tarihleri arasında Kumyalı’da bakıcılığını yaptığı Nebahat Tuner isimli kadının, çeşitli miktardaki ziynet eşyalarını, 15 adet yüz havlusunu ve 1 adet nevresim takımını sirkat ettiğini söyledi. Sirkat edilen eşyaların tamamının henüz bulunmadığına dikkat çeken Çakır, soruşturmanın selameti açısından zanlının 8 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Savcı Ayşe Kaymak bu süreyi 5 gün ile sınırlandırdı.
Zanlı avukatının da itirazı olmaması üzerine Yargıç Ayşen Toroslu, zanlının 5 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2014, 10:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474