banner564

Kefili kurtardı

Gazimağusa Belediyesi’ne ait vidanjörden mazot çalan Hüseyin Özsakallı teminat ile serbest bırakıldı

Kefili kurtardı
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, geçtiğimiz Pazartesi gecesi, belediyeye bağlı Temizlik ve Sağlık binasının hemen karşısında bulunan ve vidanjör içerisinden mazot çalan Hüseyin Özsakallı, dün teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Gökhan Yıldırım, zanlının, 12 Kasım 2018 tarihinde saat 22.30 sıralarında, Gazimağusa Belediyesi’ne bağlı Temizlik ve Sağlık binasının hemen karşısında park halinde bulunan vidanjörün deposundan 60 litre mazot çaldığı sırada, binada bulunan bekçi tarafından fark edildiğini söyledi. 
Bekçinin, zanlı Hüseyin Özsakallı’yı, vidanjörün 25 metre ilerisinde yakaladığınu ve polisi arayarak durumu bildirdiğini anlatan Yıldırım, olay yerine giderek zanlıyı teslim aldıklarını anımsattı.
Soruşturmanın tamamlandığını bildiren Yıldırım, zanlının, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. 
Yargıç Umut İnan, zanlının bir kefilin 50 bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesi şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473