banner564

Kemal Yıldız başkan oldu

TDP İskele İlçesi Olağan Kongresi gerçekleştirildi

Kemal Yıldız  başkan oldu
banner598
Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) İskele İlçesi 5. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kemal Yıldız yeniden İskele İlçe Başkanlığına seçilirken; Yönetim Kurulu ise Hüseyin Beyaz, Emine Aksoykan Ceylan, Mustafa Öztürk, Cemaliye Soğancı, Hüseyin Can, Ayşe Gülyaz, Osman İlkhan, Naim Zorali ve Şenol Karakaş’tan oluştu.
Kongrede konuşan Genel Başkan Cemal Özyiğit, 1993 yılında kağıt üzerinde ilçeleşen İskele’nin gerçek anlamda ilçeleşemediğini, sürekli olarak göz ardı edildiğini, bölge insanının her anlamda mağdur edildiğini söyledi.
Kalecik elektrik santraline filtre takılmasına rağmen çalıştırılmadığını belirten Özyiğit, “Bakan ziyaret edeceğinde filtre çalıştırılıyor, bakan ayrılıyor filtre kapatılıyor. İlgili şirket ‘cezayı ödemeye razıyım’ anlayışında, çünkü cezalar caydırıcı değil” dedi.
TDP’nin çalışmalarına da değinen Özyiğit, 2 yıl önce kongre yapmakta zorlandıkları İskele ilçesinde şimdi yüzlerce kişinin katıldığı seçimli kongreler yaptıklarını belirtti ve ülke genelindeki yükselişin İskele bölgesinde de ciddi şekilde yaşandığını söyledi.
TDP İskele İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçilen Kemal Yıldız da kongreye katılan tüm kişilere teşekkür ederek, Yönetim Kurulu ve ilçedeki tüm kişilerle birlikte yoğun bir çalışma temposu içine gireceklerini, özellikle örgütlenme çalışmalarına hız vereceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2015, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474