banner564

‘Kırmızı’ mucize

Cecilia, ülkesinde başlattığı ‘kiraz suyu’ kampanyasını Kuzey Kıbrıs’a taşıdı

‘Kırmızı’ mucize
banner598
Başarılı manken Cecilya, ülkesinde başlattığı ‘kiraz’ ve ‘kiraz suyu’ kampanyasını Kıbrıs’a da taşıdı.
Teneke kutuları saçına bağlayarak değişik bir model sergileyen ve herkesin dikkatını çeken Cecilia, kirazın inanılmaz faydaları olduğunu belirterek, bunu herkese anlatmak istediğini söyledi.
   Merit Crystal Cove Otel’de devam etmekte olan Poker Turnuvası’na katılan Cecilia, hem güzelliğini korumak, hem de sağlıklı bir yaşam için kiraz tüketimine önem verdiğini belirtti..
   “Kiraz bulamadığım zamanlarda kiraz suyu içiyorum” diyen Cecilia, beslenme uzmanının tavsiyelerine uyarak, sağlıklı bir yaşam sürdüğünü ifade etti.
   Bir antioksidan deposu olan kirazda yüksek miktarda C vitamini bulunduğunu anımsatan Cecilia “Kirazda aynı zamanda B1, B2, B5 vitaminleri, magnezyum ve kalsiyum da bulunmaktadır” diyerek, şunları kaydetti:
   “Ukranya’daki uzmanımın tavsiyelerini harfiyen uyguluyorum. Kirazın kolestolü düşürmeye yardımcı olduğunu, ayrıca gut ataklarını önlediğini belirtiyor. Kansere karşı önleyici bir etkisi var. Ayrıca güzel bir uyku için de günde 10-15 adet kiraz tavsiye ediyorum. Kıbrıs’ta şimdi kirazın tam da zamanı. Bulamadığınız aylarda kiraz suyunu içebilirsiniz...”

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2016, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473