banner564

Kıskançlık krizi

Kavga ettiği kız arkadaşını ciddi şekilde darp edip,  kulak zarını yırtan 22 yaşındaki İlgim Üzümcüoğlu tutuklandı

Kıskançlık krizi
banner598

 Suna ERDEN

Kuzey Kıbrıs’ta üniversite eğitimi için bulunan mühendislik fakültesi öğrencisi 22 yaşındaki İlgim Üzümcüoğlu, kız arkadaşını ciddi şekilde darp edip, kulak zarını yırttığı gerekçesiyle tutuklandı. 
   Şikayet üzerine önceki gün tutuklanan zanlı yapılan soruşturmanın ardından dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Teminata bağlanması talep edilen zanlı, “Önce kız arkadaşım bana saldırdı”savunması yaptı. 
   Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, Üzümcüoğlu’nun , “vahim zarar, ciddi darp” suçlarından tutuklandığını söyledi. 
   Polis, zanlının önceki gün Marmara bölgesinde evde oldukları sırada kız arkadaşı ile kıskançlık yüzünden kavga ettiğini, kavgada kız arkadaşı G.G.P.’nin yüzüne tokat atarak sol kulak zarının yırtılmasına neden olduğunu, devamında ise elleri ve ayakları ile kız arkadaşına vurmaya devam ettiğini söyledi. Şikayet üzerine zanlının tutuklandığını kaydeden polis, soruşturmanın tamamlandığını belirterek,  öğrenci olan zanlının teminata bağlanmasını talep etti.

“Önce o vurdu”
Mahkemede söz hakkı verilen zanlı ise önce kız arkadaşının kendisine saldırdığını öne sürerek, “Önce o beni birkaç kez tokatladı. Kendimi kaybettim”şeklinde konuştu. 
   Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme, yurt dışına çıkış yasağı ve zanlının 15 bin TL nakit teminat yatırması şartı ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. Ancak mahkeme veznesine nakit teminat olan 15 bini yatıramayan zanlı cezaevine gönderildi.  

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2018, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474