banner564

‘Devşirme muhalefet’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'yi milli irade düşmanları tarafından kullanılan bir koçbaşına dönüşmek ve Rumlarla aynı dili konuşmakla suçladı

‘Devşirme muhalefet’
banner598

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin milli irade düşmanları tarafından kullanılan bir koçbaşına dönüştüğünü ifade ederek, "Meclis kürsüsünden Rumlarla aynı dili konuşup, Rum tezlerine sözcülük, borazanlık yapıp Yunan gazetelerine manşet oluyorlar. Geldiğimiz nokta itibarıyla Türkiye'de artık muhalefet açığı değil, devşirme muhalefet sorunu vardır" dedi.

Erdoğan, partisince Malatya Büyükşehir Belediyesinin yanında düzenlenen mitingde halka hitap etti.
Malatya türküsünün "Malatya, Malatya bulunmaz eşin, gönülleri coşturur ayla güneşin." sözleriyle seslenen Erdoğan, şehri ve ilçelerini selamladı.
Erdoğan, "Sizler, 24 Haziran'da yine bizi mahcup etmediniz. Daha önceki tüm seçimlerde olduğu gibi yine bizi yalnız bırakmadınız. Yüzde 70'e yakın bir oyla bu kardeşinize Türkiye Cumhurbaşkanı olarak ikinci kez sizlere hizmet etme görevi verdiniz. Yüzde 70 gibi rekor bir oyla Cumhur İttifakı'nı bağrınıza bastınız. Yüzde 54 gibi yine çok yüksek bir oranla AK Parti'yi zirveye taşıdınız. Rabbim hepinizden, bize destek veren tüm Malatyalı kardeşlerimden razı olsun. Rabbim yol arkadaşlığımızı, dayanışmamızı daim ve kaim eylesin." diye konuştu.
Siyasi anlayışlarının belli olduğunun altını çizen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bizde millete efendilik yoktur. Hizmetkarlık vardır. Bizde sandıktan çıkan her oya sorumluluk olarak bakmak vardır. Bugüne kadar zaferlerimiz büyüdükçe tevazumuz da büyüdü. Son zamanlarda bölücü terör örgütünün birlikte olduğu CHP, sözde İYİ Parti, Saadet, dörtlü çete. Şimdi bunlara 31 Mart'ta sandıklarda bir Osmanlı tokadı vurmaya var mıyız? Hanım kardeşlerim, gençler çok çalışacağız. 

Durmak yok yola devam.
Son 17 yılda kazandığımız her seçimden sonra sırtımızdaki yük daha da ağırlaştı. 24 Haziran'da omuzlarımıza yüklediğiniz mesuliyetin farkındayız. Verdiğiniz bu güçlü destekle bize işaret ettiğiniz hedeflerin bilincindeyiz. Mesajınızı aldık ve 24 Haziran'dan itibaren hemen çalışmaya başladık. İnşallah sizlerin emanetine asla halel getirmeyeceğiz. Tevazumuzdan, alçak gönüllülüğümüzden, hizmet aşkımızdan kesinlikle taviz vermeyeceğiz. İrade, erdem ve cesaretle Türkiye'yi şahlandırma mücadelemizi kesintisiz bir şekilde sürdüreceğiz. İnşallah ülkemizi ve milletimizi 2023 hedefleriyle buluşturacağız. Bu uğurda aşılması gereken son bir engelimiz daha var. Atlatmamız gereken son bir viraj, son bir kavşak daha var. Evet 31 Mart seçimlerini de sühuletle geride bırakmamız gerekiyor." 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474