banner564

Kız alma merasiminde kanlı kavga

Gönyeli’de düğün öncesi kız alma merasimi sırasında başlayan kavgada kan aktı

Kız alma merasiminde kanlı kavga
banner598

Çiğdem AYDIN

Gönyeli’de önceki akşam düğün öncesi ‘kız alma’ merasimi sırasında kullanılan bir ifadededen dolayı  çıkan kavgada bıçaklar konuştu. Damat tarafından Ali Bolatçıoğlu, kız tarafından Şahin Khoger’i 3 kez karnından, bir kez de kolundan bıçakladı. 

“Polise ben yaptım dedi”
Düğün öncesi yaşanan kavgada yaralanan Şahin Khoger, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırılırken, Ali Bolatçıoğlu ve karakola giderek “Ben bıçakladım” diyen  Yavuz Bolatçıoğlu, ağır yaralama suçundan gözaltına alındı. Polis zanlıları dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarttı.

Tanık ifadeleri var
Duruşmada, 10 Ağustos saat 19.30 sularında Gönyeli’de Cengiz Topel Sokak’ta düğün öncesi çıkan kavgada, zanlı Ali Bolatçıoğlu’nun  13 santim uzunluğundaki bıçakla Şahin Khogar’ı üç kez karın kısmından, bir kez de kolundan bıçakla ağır yaraladığı açıklandı. Polis, zanlının ayni gün gözaltına alındığını ancak zanlı Yavuz Bolatçıoğlu’nun akşam saatlerinde karakola gidip, gönüllü ifade verdiğini ve suçu kendisinin işlediğini ileri sürdüğünü kaydetti. 

Bolatçıoğlu 3 gün içeride
Polis, iddialara karşın suçu zanlı Ali Bolatçıoğlu’nun işlediğine dair tanık ifadeleri olduğunu ve yaralının da zanlı Ali Bolatçıoğlu’nun kendisini bıçakladığını söylediğini açıkladı. Polis, bıçak üzerinde parmak izi incelemesi yapılacağını, ifadeler alacaklarını belirterek zanlıların 3 gün tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme haklarında soruşturma yürütülen zanlıların 3 gün süre ile tutuklu kalmalarına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2014, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474