banner564

Kız arkadaşı ihbar etti

Ciddi darp suçundan cezaevinde bulunan Cevdet Sarılar’ın ülkeye uyuşturucu hap ithal ettiği ortaya çıktı

Kız arkadaşı ihbar etti
banner598

 Suna ERDEN

Kuzey Kıbrıs’a giriş yaptıktan iki gün sonra kız arkadaşı N.A.’yı ciddi şekilde darp ettiği gerekçesiyle tutuklanan ve yargılanmak üzere cezaevine gönderilen Cevdet Sarılar’ın suçuna suç eklendi. N.A. polise ihbarda bulunarak zanlı ile birlikte kaldıkları evde uyuşturucu hap bulunduğunu bildirdi. 
   Polis, emare aldığı 35 hapın extacy olduğunu belirlerken, zanlı Sarılar dün cezaevinden çıkarıldı ve uyuşturucu suçundan teminata bağlanmak üzere Girne’de mahkemeye getirildi.
Zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis,14 Aralık 2018 tarihinde 30 günlük turist vizesiyle ülkeye giriş yapan zanlının, 16 Aralık’ta Girne’de meydana gelen “Ciddi Darp” meselesiyle ilgili olarak teminat duruşmasına çıkarıldığını ve hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderildiğini ifade etti. Polis, zanlının eski kız arkadaşı N.A.’nın 19 Aralık tarihinde polise evde hap olduğuna dair ihbarda bulunduğunu,  emare alınan 35 hap ile ilgili analiz sonuçlarının çıktığını ifade etti. 

Haplar MDMA türü extacy
Polis, yapılan analizde hapların MDMA türü extacy hap olduğunun belirlendiğini ve cezaevinde bulunan zanlının mahkemeye getirildiğini ifade etti. Polis, zanlının yapılan sorgusunda hapları kişisel kullanımı amacıyla 36 adet olarak Aralık ayı içerisinde satın aldığına yönelik itirafta bulunduğunu da dile getirdi.
Polis, şu anda farklı bir suçtan cezaevinde bulunan zanlının tutuklu yargılanmasını talep etti.
Yargıç Meltem Dündar, zanlının 1 ay süreyle daha hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473