banner564

Kızlara sataşmış

Eğlenmek için Ayia Napa’ya giden 18 yaşındaki Türk gencine hem dayak atıp cep telefonunu çaldılar, hem de iftira attılar:

Kızlara sataşmış
banner598
   Geçtiğimiz Pazar günü arkadaşlarıyla birlikte Ayia Napa’daki bir eğlence merkezine giden
18 yaşındaki Kıbrıslı Türk gencinin, çok sahyıda Rum saldırısına uğrayarak darp edildiği, ayrıca bin Euro değerindeki cep telefonunun çalındığı bildirildi.
   Politis gazetesine göre; Rum polisine ifade veren Kıbrıslı Türk , iki arkadaşıyla birlikte eğlendiği sırada, Rumların kendilerine yaklaşarak tehditler savurduklarını ve orayı terk etmelerini istediklerini; kendilerinin de korkarak oradan ayrıldıklarını, ancak Rumlar tarafından takip edildiklerini söyledi. Diğer 2 arkadaşının kaçmayı başardığını, kendisinin ise bunu başaramadığını belirten Kıbrıslı Türk, Rumlar tarafından darp edildiğini belirtti.
   Gazete, bir yandan olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve polisin, Kıbrıslı Türk’ü darp eden Rumları aradığını yazarken, diğer yandan ‘bir polis kaynağına’ atfen, Kıbrıslı Türk gencine yönelik iftiralarda bulundu.
   Güvenilir polis kaynağında göre; olayın herhangi bir siyasi boyutunun bulunmadığını; Kıbrıslı Türk gencin, büyük ihtimalle eğlence merkezindeki bir Rum’un kız arkadaşına sataşmasından kaynaklandığını iddia eden gazete, bahsi geçen Kıbrıslı Türk ve arkadaşlarının daha önce de buna benzer bir olaya karıştıklarını öne sürdü.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2015, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474