banner564

Koçero’nun son vukuatı

Lokmacı’da polisi görünce koşmaya başlayan ve cebindeki eroini ağzına atarak sakız gibi çiğneyip yere tüküren İbrahim Özyüksel, kıskıvrak yakalandı

Koçero’nun  son vukuatı
banner598
Melin DOBRAN
Sabıka dosyası kabarık olan ve daha önce birçok suçtan mahkeme huzuruna çıkarılan Koçero lakaplı İbrahim Özyüksel bu kez uyuşturucudan yakalandı. Lefkoşa’da Lokmacı Sınır Kapısı’nda polisi görünce kaçmaya çalışan, uyuşturucu maddeyi ağzına atıp çiğnedikten sonra yere atan ve kuvvet kullanılarak yakalanan zanlının üzerinden eroin türü uyuşturucu madde çıktı. 
Gözaltına alınan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada mesele ile ilgili olguları aktaran polis, zanlı İbrahim Özyüksel'in 24 Ekim 2016 tarihinde, saat 12.00 sıralarında, Lefkoşa’da polisi fark etmesi üzerine koşarak kaçtığı sırada yarım gram ağırlığındaki “eroin” türü uyuşturucu maddeyi ağzına atıp çiğnedikten sonra yere atarken yakalandığını belirtti. Polis, zanlının tutuklandığını, cüzdanı içerisinde de yaklaşık yarım gram ağırlığında daha “eroin” türü uyuşturucu madde bulunarak emare alındığını ifade etti. Mesele ile ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirten polis, zanlının soruşturma amaçlı poliste 3 gün tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlı hakkında 3 gün tutukluluk kararı verdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2016, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473