banner564

Kötü kader

Traktör kazasında sağ kolu ile bacağı kopan ve tesisat işleri yaparak iki çocuğuna bakan Erdinç Özkahraman eski sağlığına kavuşamayacak

Kötü kader
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’ya bağlı Tuzla sınırları içerisinde bulunan Kral Mezarları yakınındaki bir tarlada önceki gün öğle saatlerinde traktör kazası geçiren Erdinç Özkahraman’ın eski sağlığına kavuşamayacağı belirtildi. 
Yeniboğaziçi’nde yaşayan, evli ve 2 çocuk babası olan Özkahraman’ın tesisat işleri yaparak geçimini sağladığı öğrenilirken, kaza nedeniyle kopan el ve bacağının yerine dikilemediği kaydedildi. Kaza esnasında kopan parçaların çok fazla hasar gördüğü, bu nedenle yerine dikilemediği belirtildi. Doktorların Özkahraman’ı uyuttukları, 10 gün sonra uyandıracakları ve tekrar ameliyat edecekleri öğrenildi.

Kaza nasıl oldu?
Talihsiz kaza önceki gün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Erdinç Özkahraman, Kral Mezarlığı’nın doğusundaki tarla içerisinde traktör ile tarlayı sürerken, sabanının kayalara takılması ve sabanı kurtarmak için traktörden inmek istediği esnada da sağ arka tekerleğine sağ kol ve sağ bacağını kaptırması sonucu meydana geldi. Kaza sonucu, sağ kol ve sağ bacağını traktörün arka tekerliğine kaptıran Erdinç Özkahraman, önce Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne ardından da Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Özkahraman, daha sonra Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473