banner564

Köy köy gezilecek

Göç Yasasına Dur De İnisiyatifi, yasa hakkında halkı bilfilendirecek

Köy köy gezilecek
banner598
“Göç Yasası’na Dur De İnisiyatifi”, Ulusal Birlik Partisi (UBP) Başkanı Hüseyin Özgürgün’e çağrı yaparak, “Göç Yasası” olarak nitelenen “Kamu Çalışanlarının Aylık (Maaş -Ücret) ve Diğer Ödeneklerinin Düzenlenmesi Yasası”nı kaldıracak taslağı, kendisine ulaştırmak istediklerini, Meclisten en erken zamanda geçmesi için de her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. 
“Göç Yasası’na Dur De İnisiyatifi”, bu hafta içinde tüm milletvekillerine “Göç Yasası” olarak nitelenen “Kamu Çalışanlarının Aylık (Maaş -Ücret) ve Diğer Ödeneklerinin Düzenlenmesi Yasası’nı “ortadan kaldıracak yasa taslağını” iletme kararı aldı. 
İnisiyatif ayrıca Kasım ayı boyunca köy ve kentleri gezerek, “Göç Yasası” olarak nitelenen “Kamu Çalışanlarının Aylık (Maaş -Ücret) ve Diğer Ödeneklerinin Düzenlenmesi Yasası” konusunda halka bilgi verecek. 
“Göç Yasası’na Dur De İnisiyatifi”, Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası’nda (KTAMS) bugün basın toplantısı düzenledi. 
İnisiyatif adına Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) Başkanı Ahmet Kaptan ve Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) Genel Sekreteri Şener Elcil birer konuşma yaptı. 

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2014, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474