banner564

Küçük Kayra herkesi korkuttu

Dedesi uykudayken eline aldığı çakmakla oyun oynayan 3 yaşındaki kız çocuğunun çıkardığı yangını 3 itfaiye aracı zor söndürdü

Küçük Kayra herkesi korkuttu
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da eski Lemar yakınlarında bir apartman dairesinde dün saat 14.30 sıralarında bir yangın meydana geldi. Yangın sonucu Ayşe Öğüt isimli kadın ile oğlu ve 3 yaşındaki Kayra Gündüzalp dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.
Polisten alınan bilgiye göre yangın dün saat 14.30 sıralarında Gazimağusa’da eski Lemar bölgesinde bulunan Levent-1 apartmanının 2.katındaki Talip Öğüt’e ait 4 numaralı dairede çıktı. 
Küçük Kayra’nın çakmak ile oynaması sonucunda çıktığı tahmin edilen yangına 3 itfaiye aracı müdahale ederek kısa sürede söndürdü. 
Ev sahibi Talip Öğüt’ün uykuda olduğu esnada çıkan yangında salonda bulunan kızı Ayşe Öğüt ve torunu Kayra Gündüzalp dumandan etkilenerek Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Eşi fenalaşarak hastaneye kaldırıldı
Diyalog’a yangın anını anlatan Talip Öğüt, uykuda olduğunu ve aniden kızının acı bir şekilde “baba” diye bağırdığını ve yataktan fırlayıp salona gittiğinde alevleri gördüğünü söyledi. Yangın sonrası eve gelen Talip Öğüt’ün eşi evin halini görünce fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Polisin yangın ile ilgili soruşturması sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2015, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473