banner564

Kurşun yağdırdı

Karaoğlanoğlu’nda ‘Okey Cafe’ye silahlı saldırı düzenlendi; bir kişi yaralandı, 2 şüpheli tutuklandı

Kurşun yağdırdı
banner616

Ömer KADİROĞLU

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) yakınlarında bulunan ‘Okey Cafe’ isimli işletmeye dün sabahın erken saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. Saat 01.30’da gerçekleşen saldırıda işletmeye kurşun yağdıran tetikçiler, bir kişinin ayağından yaralanmasına, bölge halkının da korkulu anlar yaşamasına yol açtı.
   Yaralanan şahıs olay yerine çağrılan ambulans ile Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’ne kaldırılırken, polis kalabalık bir ekip eşliğinde bölgeyi kontrol altına alarak zanlıların peşine düştü. İşletmenin güvenlik kameralarını inceleyen polis; elde ettiği görüntülerden yola çıkarak bölgede geniş çaplı arama yaparken, iki kişi polise giderek teslim oldu.
   Olayla bağlantılı oldukları düşünülen ve mekan sahibi ile önceden husumetleri olduğu öğrenilen Gencay Kudret ve Seymen Ökten tutuklanarak dün öğleden sonra mahkemeye çıkarıldı. 
   Polis Çavuşu Serhat Özcü; zanlılar Gencay Kudret ve Seymen Ökten’in polis tarafından arandıklarını öğrenince polise geldiklerini ve mahkeme emri ile tutuklandıklarını kaydetti. Yapılan soruşturmada zanlıların mekan sahibi ile geçmişte husumetleri olduğunu ve soruşturmanın yeni başladığını anlattı. 
   Özcü; mekana 15 el ateş eden şahsın işletmenin kamera görüntülerinde tespit edildiğini ve her yerde arandığını ifade etti. Soruşturmanın ciddiyetine değinen polis çavuşu 3 gün tutukluluk talep etti. Yargıç Evren Mürsel; zanlıların soruşturma kapsamında 3 gün tutuklu kalmalarına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2025, 09:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mert Andac
Mert Andac - 3 hafta Önce

TC den gelenlere vize uygulamasì veya TC ic isleri Bakanligindan herhangi birr suc islemestir muhurlu bir belge.

Mert Andac
Mert Andac - 3 hafta Önce

AB nicin vize vermez bunlara . Sebebi ortada.

NİYAZİ TİLKİ
NİYAZİ TİLKİ - 3 hafta Önce

hayvanlar sizin yüzünüzden ülkemizde bile korkar olduk.

Doğru Söz
Doğru Söz - 3 hafta Önce

Şükurler olsun! Daha beter olsun!

Ahmet
Ahmet - 3 hafta Önce

Teksas !!

Adalı
Adalı - 3 hafta Önce

Turkmu,kurtmu faketmez...gelenlerin tumune en azindan bir temiz belgesi istenmeli. Nedir be ama memleketi texasa cevirdiler..huzur galmadi guzelim kibrisimin..cok araycayik.vatan,millet,rùsvet,sakarya

Tayfun
Tayfun @Adalı - 3 hafta Önce

Senin bu satılmış köpekler durdukça bu söylediklerin olmayacak...Allah bin belasını versin bu satılmış köpeklerin..En başta Tatar sonra da Juju Ünal denen yarım dilli...

Girneli
Girneli - 3 hafta Önce

Malum IRK, taskafalılar derneği.
Bu adada acilen kimlikle girişlerin kaldırılması gerekiyor.
Otellere kimlikle gelecek turistlerin bilgileri, otellerin sorumluluğunda olmak üzere, öncesinde polise aktarılmalı. Onun haricindeki herkes pasaportla girmeli!!!

Ersen
Ersen - 3 hafta Önce

Eşkiya ülkesi oldu pezevengin memleketi..Lanet olsun sebep olanlara da,bunları görmezden gelip tedbir almayanlara da..Avrupa bunları ne yapsın,dünyada istenmeyen unsur bunlar...Kısacası HAYVAN!


SIRADAKİ HABER

banner608

banner474