banner564

Kuzuları götürdüler

Düzova’da bir mandıradan hayvan çaldıkları belirlenen Serdar Kunna ile 16 yaşındaki suç ortağı mahkemeye çıkarıldı

Kuzuları götürdüler
banner598

 Değirmenlik’e bağlı Düzova’da Mehmet Okduman’ a ait mandıradan cinsi 5 aylık kuzuları çaldıkları tespit edilen zanlılar Serdar Kunna ile A.A. (E-16) dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlılar hakkındaki iddiaalar aktarılarak süre istendi.

Soruşturmayı yapan polis, 30 Ağustos'ta, saat 20.30 sıralarında Düzova’da, zanlıların kullanımlarında bulunan GD 111 plakalı Ford Fiesta van araç ile Mehmet Okduman’ a ait küçükbaş hayvan ağılının güneye bakan kapalı ve kilitli vaziyette bulunan giriş kapısı üzerindeki asma kilidi hasar yapmaksızın açıp içeriye girdikten sonra, mandıra içerisinden 3 adet erkek, 2 adet dişi melez cinsi 5 aylık kuzuları çaldıklarını söyledi. Polis, zanlıların hayvanları kullanımlarında bulunan GD 111 plakalı araca yükleyip olay mahallinden ayrıldıklarını ve Haspolat’da, 5 adet kuzu ile birlikte suçüstü tespit edilerek tutuklandıklarını anlattı. 
Polis, zanlıların mesele ile ilgili olarak göünüllü ifade verip, suçlarını kabul ettiğini kaydedetti. Soruşturmanın henüz yeni olduğunu kaydeden polis, zanlıların üç gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.Mahkeme talebi kabul etti. 


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473