banner564

Lağım baskını

Gazimağusa Büyük Sanayi bölgesinde yollar su altında kaldı

Lağım baskını
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK
   Gazimağusa’nın Büyük Sanayi Bölgesi’nde yağan yağmurlardan dolayı biriken suların lağım suları ile karışması sonucunda ciddi sorunlar başladı. 
   Müşterilerin bölgeye araçlarıyla girmekte zorladığını belirten sanayi esnafı, Gazimağusa Belediyesi ile Sanayi Dairesi’nin topu birbirine atarak bölgeyi temizlemekten kaçındığını iddia etti.   
   Diyalog muhabirine şikâyetlerini dile getiren bölge esnafı yağmurların ardından biriken suların, lağım suları ile karıştığını ve bölgede oldukça sağlıksız bir durumun söz konusu olduğunu ifade etti. Durumu Gazimağusa Belediyesi’ne aktardıklarını ve Sanayi Dairesi’ne yönlendirildiklerini belirten bölge esnafı, Sanayi Dairesi’nin de kendilerini belediyeye yönlendirdiğini ileri sürerek, “Her iki kurumda topu bir birine atıyor bölgeyi kimse temizlemiyor, vatadaşlar su birikintilerinden ve kokudan dolayı bölgeye girmek istemiyor, bir an önce bölgeyi temizlesinler” şeklinde konuştu.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
KEMAL
KEMAL - 5 yıl Önce

gidip de iş bilmeyen insanlara oy verirseniz başınıza geleni çekersiniz... ismail arteri % 50 oy ile siz seçtiniz magusa gargacılar.. şimdede çekin... müstaak size !

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473