banner564

Lapta yerine karakola

Alkol şüphesiyle durdurulan Emre Şahin’in üzerinden 30 gram uyuşturucu çıktı

Lapta yerine karakola
banner598
Çiğdem AYDIN
Polis Genel Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri önceki gün, Girne-Alsancak çevre yolunda yaptıkları denetimde, şüphelendikleri Emre Şahin’i alkol testine tabi tuttu. 
Garip davranışlar sergileyen zanlının nefesinde alkol bulunamadı ancak polis şüphelendiği için zanlıyı karakola götürdü. 
Burada yapılan aramada zanlının üzerinde 30 gram uyuşturucu bulundu. Hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Üfledi ama alkol çıkmadı…
Duruşmada zanlının önceki gün Girne-Alsancak çevre yolunda trafik polisleri tarafından yapılan rutin kontroller esnasında yakalandığı belirtildi. Polis, Lapta’ya doğru aracı ile seyreden zanlının trafik polisleri tarafından durdurulduğunu, alkol testine tabi tutulduğunu, zanlıda alkol bulunmadığını ancak garip davranışları nedeni ile polisin uyuşturucudan şüphe ettiğini söyledi. 

Karakola gidince iş ortaya çıktı
Zanlının Girne Trafik Şubesi’ne götürüldüğünü, üzerinde arama yapıldığını kaydeden polis, yapılan aramada zanlının cebinde 30 gram hintkeneviri türü uyuşturucu bulunduğunu açıkladı. Polis, zanlının aracında yapılan aramada ise uyuşturucu kalıntıları ve uyuşturucu içerikli sigara bulunduğunu belirtti. Zanlı hakkında soruşturma başlatıldığını, zanlının kan ve idrar örneklerinin alındığını ve inceleneceğini kaydeden polis, 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talep edilen süreyi onayladı.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2017, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474