banner564

Lefke’de Avertiss’in açılışını yapan Kürşat, mülk fiyatlarının artacağını söyledi

Yakında 2 kat olacak

Lefke’de Avertiss’in açılışını yapan Kürşat, mülk fiyatlarının artacağını söyledi
banner598

   Kuzey Kıbrıs’ın dünya standartlarında hizmet veren fakat Yüzde 100 yerli markası olan Avertiss Emlak ve Danışmanlık şirketi ilk franchise’ını Lefke’ye verdi. 

   Geçtiğimiz cumartesi görkemli bir törenin ardından hizmete başlayan Avertiss Lefke, bölge halkının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Averttiss’in ilk emlak danışmanlarından Evrim Benzetsel misafirleri karşılama konuşmasını tamamladıktan sonra mikrofonu şirket direktörü , broker ve İŞAD başkanı Dengiz Kürşat’a  bıraktı. 
   Dengiz Kürşat 15 yıllık deneyimini 3 yılı geride bırakan Avertiss’e nasıl aktardığını ve yola çıktıkları ilk günden bugüne kadar gelen başarı serüvenlerini konuklarla paylaştı. Son olarak, genç yaşta örnek bir girişimcilik sergileyerek bölge halkının ihtiyaçlarını karşılamak adına Avertiss Lefke’nin franchise alan Özel Dumancı yaşadığı mutluluğu ve iletiye yönelik projelerini misafirlerle paylaştı. 
   Dengiz Kürşat konuşmasında özellikle bölgenin hızla geliştiğini dikkat çekti. Şu anda hala bakir durumda olan Lefke’nin günden güne artan öğrenci ve yatırımcı sayısıyla ilerisi için hızla değerlenecek bir bölge olduğunu ve bu dönemde hala fırsat varken yatırım yapılması gerektiğini dile getiren Dengiz Kürşat “çok yakında bugünkü fiyatların iki katına dahi emlak bulmakta zorlanacağız” diye girişimci ve yatırımcılara seslendi. 

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2018, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474