banner564

Liyakatle çalışan  ödüllendirilmeli 

Bakan Amcaoğlu, terfiler konusunda zaman kaybedilmemesi gerektiğini söyledi

Liyakatle çalışan  ödüllendirilmeli 
banner598

Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu, terfiler konusunda zaman kaybedilmemesi gerektiğini söyledi.
Yapılan açıklamaya göre Amcaoğlu, Hazine Çalışanları Sendikası’ndan (Hazine-Sen) bir heyeti kabul etti. Görüşmede gündeme getirilen terfilerde yaşanan sıkıntılar hakkında Amcaoğlu, “Terfiler konusunda bir tek gün bile kaybedilmemesi gerekir. Kendi içinde hak edilen terfilerin yapılması, özellikle liyakatle çalışan personelin bir şekilde ödüllendirilmesidir” dedi.
Personel eksikliğinin giderilmesi için çalışmalar başlatıldığını kaydeden Maliye Bakanı Amcaoğlu, bu sıkıntıların diğer kurumlarda da yaşandığını, Personel Dairesi’nin bu konuda bir çalışma başlattığını, bu çalışmanın sonucunu beklediklerini söyledi. 

Emre: Mağduriyet giderilmeli
Hazine-Sen Başkanı Sezai Emre ise, Olgun Amcaoğlu’nun Maliye Bakanlığı’nda basamakları adım adım çıkan bir bürokrat olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Hayata Ocak 2011’de geçirilen Kamu Çalışanlarının Aylık ve Diğer Ödeneklerinin Düzenlenmesi Yasası’ndan dolayı pek çok personelin mağduriyet yaşadığını kaydeden Emre, mağduriyete neden olan unsurların düzeltilmesini talep etti.
Emre, kendilerinin de üzerinde emek vererek hazırladığı yasa tasarılarının da bir an evvel komitede ele alınıp yasallaşması gerektiğini savundu.

Kocaismail taleplerini aktardı
Öte yandan Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu, Kanser Hastalarına Yardım Derneği’nden bir heyeti kabul etti.
Verilen bilgiye göre, Amcaoğlu kabulde yaptığı konuşmada, “Eğitim ve sağlığı hiç bekletmiyoruz. Bu konuda bakanlığımıza gelen tüm talepleri gününde, saatinde ve anında değerlendirip olumlu yanıtlar veriyoruz” dedi.
Amcaoğlu, derneğin çalışmalarını takdir ettiklerini de kaydetti.
Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail, Amcaoğlu’nun üstlendiği her görevde her zaman derneğe destek olduğunu belirterek teşekkür etti.
Kocaismail, Genel Sağlık Sigortası’nın ivedilikle hayata geçmesi ve onkoloji hastalarının daha refah ve daha kaliteli tedavi alacakları merkezlerin oluşturulmasını istedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474