banner564

Mal sahipleri bekleniyor

Güney Kıbrıs’tan çaldıkları araba ile 2 motosiklet’i yasadışı yollardan KKTC’ye getiren Akmergiz ile Akçam’ın tutukluluk süreleri uzatıldı

Mal sahipleri bekleniyor
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Güney Kıbrıs’tan sirkat ettikleri bir araba ile 2 motosiklet’i yasadışı yollardan KKTC’ye getiren Hasan Akmergiz ile Ali Akçam’ın tutukluluk süreleri  uzatıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Emin Özbilen, zanlıların 23 Eylül günü saat 04.30’da askeri yasak bölgeyi ihlal ederek Güney Kıbrıs’a gittiklerini ve Vrysoulles köyünden sirkat ettikleri 1 adet Nissan marka araç ile 2 adet motosikleti yine aynı yoldan KKTC’ye getirdiklerini söyledi. Zanlıların aynı tarihte tutuklandıklarını aktaran Özbilen, 24 Eylül 2014 tarihinde zanlılar alehinde 2 gün tutukluluk emri temin edildiğini anımsattı.
Sirkat edilen araçların sahiplerinin bulunması için Polis Genel Müdürlüğü aracılığı ile bilgi değişim ofisi tarafından Rum tarafı ile temasa geçildiğini söyleyen Özbilen, araç sahiplerinin gelip ifade vermelerinin beklendiğini  aktardı. Özbilen, bu olgular ışığından zanlıların 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti.
Zanlıların da itirazı olmaması üzerine Yargıç Ayşen Toroslu zanlıların 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2014, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473