banner564

Mehmet Rifat Akyerli 3 yarı törenle uğurlandı

Ankara’da, tedavi gördüğü hastanede yaşama veda eden, eğitimci ve spor adamı Mehmet Rifat Akyerli, Lefkoşa’da toprağa verildi

Mehmet Rifat Akyerli 3 yarı törenle uğurlandı
banner598
Melin DOBRAN
Eğitimci, spor adamı olan ve geçtiğimiz günlerde Ankara’da, tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybeden Mehmet Rifat Akyerli dün Lefkoşa’da son yolculuğuna uğurlandı.
Başbakanlık Özel Kalem Müdürlüğü de yapmış olan, Akyerli, Kıbrıs Türk Öğretmenler Yardımlaşma Kooperatifi Limited’in kurucularındandı. Yenicami Ağdelen Kulübü’nde yöneticilik de yapmış, yıllarca öğretmen ve müdürlük görevi yürütmüş olan Akyerli’nin dünkü cenaze törenine yoğun bir katılım oldu. Akyerli için, Ağdelen Kulübü, Haydarpaşa Ticaret Lisesi ve Lefkoşa Kabristanlığı’nda tören düzenlendi.
Aslen Alaniçili olan ve 72 yaşında ölen Akyerli, 2 çocuk 2 de torun sahibiydi. Akyerli’nin tabutunun üzerine Yenicami Ağdelen Kulübü’nün bayrağı konuldu. Sevenlerinin yanı sıra, birçok bakan ve milletvekili de cenazeye katıldı. Akyerli’nin naaşı, dün İsmail Safa Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Lefkoşa Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2015, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474