banner564

‘Mücadelem sürecek’

Eski Başbakan Saner, “Uğradığım bir komplo karşısında ciddi bir bedel ödedim” dedi 

‘Mücadelem sürecek’
banner598

Ulusal Birlik Partisi Milletvekili Ersan Saner, “Uğradığım bir komplo karşısında ciddi bir bedel ödedim. Belki de daha ödeyeceğim. Buna rağmen sonuna kadar adalete ve yargıya sığınmaya devam edeceğim” dedi. 
Yazılı açıklama yapan Saner, Başbakan Faiz Sucuoğlu’nun hem dokunulmazlık zırhının hem de Başbakanlık makamının arkasına saklandığını ileri sürdü. Saner, “Faiz Sucuoğlu, kurultay sonrası Pazartesi günü gidip polise ifade vereceğini kendisi özgür iradesi ile söylemesine ve aradan on beş gün geçmiş olmasına rağmen henüz polise gidip ifade vermemiştir” ifadelerini kullandı.  Saner, “Adalet mücadelemden de asla bir adım geri atmayacağım” dedi.
Saner açıklamasında şunları kaydetti:
“Sayın Faiz Sucuoğlu’nun basında çıkan röportajını üzülerek okuduğumu ifade etmek istiyorum. Ben Sayın Faiz Sucuoğlu’nun, her fırsatta Polisimize ifade vermesi gerektiğini savundum. Neden? Adaletin tecellisi için. Hele de Başbakanlık makamına oturan birisinin halen polise ifade vermemesi bulunduğu makama yakışmayan bir davranıştır.
Ulusal Birlik Partisi’ne zarar vermeme adına, uzun süredir bu konuda çağrı yapmadım. Meclise giderek hükümete de güvenoyu verdim. Sanırım bu, UBP’ye ve tabanımıza karşı sorumluluklarımın bilincinde olduğumun en önemli göstergesidir.
Ama benim, eski bir Başbakan olarak da uğradığım şantaj ve komplo sonrası adaletin yerine gelmesi için ortaya bir çaba koymam da yanlış anlaşılmamalı. Faiz Sucuoğlu, kurultay sonrası Pazartesi günü gidip polise ifade vereceğini kendisi özgür iradesi ile söylemesine ve aradan on beş gün geçmiş olmasına rağmen henüz polise gidip ifade vermemiştir. 
Sayın Sucuoğlu dokunulmazlığını adaletlin yerini bulmasının önüne bir set olarak çekmiştir. Neyi gizliyor? Yaptığı açıklama ise tamamen bir softa şaşırtmasıdır. Faiz Sucuoğlu  hem dokunulmazlık zırhının hem de Başbakanlık makamının arkasına saklanıyor. Yakışmadı. Başbakan olduğum sürede de makamımı kullanmadım. Adalete güvendim.
Uğradığım bir komplo karşısında ciddi bir bedel ödedim. Belki de daha ödeyeceğim. Buna rağmen sonuna kadar adalete ve yargıya sığınmaya devam edeceğim. Sonucu ne olursa olsun bu adalet kavgasını vereceğim. Polis Genel Müdürlüğümüze sonuna kadar güveniyorum. Çok şükür,  herhangi bir depresyon içerisinde de değilim. Ne istediğimi ne söylediğimi, kimin ne yapmaya çalıştığını biliyorum.
Umarım Faiz Sucuoğlu da boş lafların arkasına saklanmaktan softa şaşırtması yapma gayretinden vazgeçer ve polisimizin çağrısına uyarak ifadesini verir, adalete yardımcı olur.
Adalet mücadelemden de asla bir adım geri atmayacağım.” 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Osman Nalbantoglu
Osman Nalbantoglu - 2 yıl Önce

suclu sensın sımdı de magdurıyet edebıyatı yapıyorsun.artık bu konuyu kapatsan senın ıcın ıyı olur dıye dusunuyorum.sen bılırsın

Fevzi Ogelman
Fevzi Ogelman - 2 yıl Önce

Video gercek ise senin icin en iyisi SUS da mevzu kapansin.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474