banner564

Müdürlerden bilgi aldı

Dürüst, Girne Telekomünikasyon ve Posta dairelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu

Müdürlerden bilgi aldı
banner598
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Girne Telekomünikasyon ve Posta dairelerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu; daire müdürlerinden ihtiyaçlar ve aksaklıklar ile ilgili bilgiler aldı. Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Bakanlık Müdürü Salih Canseç, Bakanlık Plan Proje Müdürü Şifa Soğukpınar, Posta Dairesi Müdürü Sövüda Besimler Tabak, Telekomünikasyon Dairesi Müdürü Enis Elagöz’ün de Bakan Dürüst’e eşlik ettiği ziyarette, Ulusal Birlik Partisi (UBP) Girne Milletvekili ve UBP Girne İlçe Başkanı İzlem Gürçağ da hazır bulundu.

Telekomünikasyon Dairesi ziyareti
İlk olarak Girne Telekomünikasyon Dairesi’ni ziyaret eden Bakan Dürüst, Girne Telekomünikasyon Dairesi Şube Amiri Ali Dağgül’den Daire hakkında bilgiler aldı. Geçtiğimiz günlerde, yıldırım düşmesi üzerine, telefon santralinde meydana gelen arızalar konusunda da bilgiler alan Bakan Dürüst, yerinde incelemelerde bulunarak, arızanın giderilmesi için yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

“Personel eksikliğinin giderilmesi için çalışma başlatıldı”
Dürüst, Telekomünikasyon Dairesi ziyaretinin ardından, Girne Posta Şubesi’ne giderek, yetkililerden dairenin eksikleri ve yaşanan aksaklıklar hakkında bilgiler alarak, bir süre konu ile ilgili olarak yetkililerle görüştü. Ziyaretleri konusunda basına değerlendirmelerde bulunan Bakan Dürüst, Girne Posta Dairesi Şubesi’nin, nüfus yoğunluğu ve nüfusun yapısından dolayı posta hizmetlerini en yoğun şekilde kullanılan bir ilçe olmasına karşın, uzun zamandan beridir personel eksikliği nedeniyle, hizmette bazı eksikliklerin var olduğunu bildiklerini, bunun giderilmesi için de çalışmalar başlattıklarını belirtti.

“Telefon hizmeti alamayan bin abone kaldı”
Telekomünikasyon hizmetlerinin de geçtiğimiz günlerde meydana gelen yıldırım düşmesinden dolayı aksadığına işaret eden Dürüst, yaklaşık olarak 6 bin abonenin hizmet alamaz noktasına geldiğini ancak Girne Telekomünikasyon Dairesi teknik ekiplerinin özverili çalışmalarından dolayı şu anda hizmet alamayan bin civarında bir abonenin olduğunu belirtti. 

“Posta dairemiz 53 yaşında”
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Girne Posta Dairesi Şubesi ve Telekomünikasyon Dairesi ziyaretleri vesilesiyle ayrıca, Posta Dairesi’nin kuruluş yıldönümünü de kutladı.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2017, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473