banner564

Muhammed’in oyunu tutmadı

Çikolata kutusu içinde 136 adet uyuşturucu hap getirdi

Muhammed’in oyunu tutmadı
banner598

 Ercan Havaalanı’nda 27 Mart tarihinde ele geçirilen 136 adet uyuşturucu hap ile ilgili aranan 

Muhammed Sami Alsaydi, önceki gün tespit edilerek gözlatına alındı. Havaalanında yakalanan Basher Sami Alsaydi’nin kardeşi olan Muhammed Sami Alsaydi dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, 27 Mart 2018 tarihinde saat 11.00’de Ercan Havaalanı’ndan giriş yapan zanlı  Basher Sami Alsaydi Alrokhsi’nin tasarufunda çikolata kutusu içinde 136 adet MDMA türü uyuşturucu hap bulunarak emare alındığını söyledi. Basher Sami Alsaydi Alrokhsi’nin evinde yapılan aramada oturma odasındaki çekyatın içinde üzerinde uyuşturucu kalıntısı olduğuna inanılan iki adet şeffaf renk naylon, öğütücü ve cam nargile bulunarak emare alındığını belirten polis, zanlının meselede aranan ve yeni tespit edilen kardeşi Muhammed Sami Alsaydi'nin olay tarihinden bugüne arandığını ve yeni yakalandığını söyledi. 

Kayıt yaptırdı ama okula gitmedi
Polis, zanlının kayıt yaptırdığı üniversiteye devamsızlığı olduğunu belirtti. Zanlının gönüllü ifade vermediğini ve yazılı dava tebliğinde de suçlamaları reddettiğini söyleyen polis, yargılanmaktan kaçma ihtimali olan zanlının tutuklu yargılanmasını talep etti.
Mahkeme, zanlının 20 günü aşmamak üzere Merkezi Cezaevi’nde hükümsüz tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474