banner564

“Müsaade etmeyeceğiz”

Tamay Soysan, Telekomünikasyon Dairesi’nde kirli oyunlar oynanmaya çalışıldığını savundu

“Müsaade etmeyeceğiz”
banner598
Tel-Sen Başkanı Tamay Soysan, Telekomünikasyon Dairesi’nde kirli oyunlar oynanmaya çalışıldığını iddia ederek, “oynanmasına asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.
Soysan yazılı açıklamasında, “Telekomünikasyon Dairesi’nde örgütlü sendika Tel-Sen Yönetim Kurulu olarak belirtmeliyiz ki, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy’un yurtdışı ve yurt içinde Telekomünikasyon Dairesi ile ilgili yaptığı açıklamalar kabul edilebilir değildir ve süresiz grev sebebidir” ifadesine yer verdi.
Soysan, 2012’ de gerçekleştirilen süresiz grevi hatırlatarak “Sayın Bakan bilmelidir ki Telekomünikasyon Dairesi’nde değil hizmetlerin özelleştirilmesi duvarda çakılı bir çivisi bile özele devredilemez. Bunu yapmaya çalışanlar siyasi yelpazeden uzaklaştırılarak en iyi şekilde cezalandırılmışlardır” dedi.
“Sendika Yönetim Kurulu ile Bakan arasında yapılan her toplantıda Bakanın Telekomünikasyon Dairesinin güçlendirileceğinden, kendi ayakları üzerinde duran bir yapıya kavuşturulacağından bahsederek, sürekli bu yönde projeler üretilmesini isterken; dışarılarda bambaşka şeylerden bahsettiğini” savunan Soysan, bunun bakana olan güvenlerini tekrar gözden geçirmelerine sebep olduğunu dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2015, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473