banner564

“Müteşebbislerin önü açılacak”

Bakan Evren, ekonomik şartlarla birlikte inşaat sektöründe yaşanan sıkıntıların aşılması konusunda ellerinden gelen katkıyı sağlayacaklarını ifade etti

“Müteşebbislerin önü açılacak”
banner598
Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanı Kutlu Evren, ekonomik şartlarla birlikte inşaat sektöründe yaşanan sıkıntılar konusunda Bakanlık olarak müteşebbislerin önünü açmak için gerekli her türlü girişimi yapacaklarını söyledi.
Bakanlığından verilen bilgiye göre, Bakan Evren, Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Yönetim Kurulunu kabul etti.
Evren, kabuldeki konuşmasında, Bakanlığın çalışma alanlarının Birliğin çalışma alanları ile örtüştüğünü, bu nedenle ilerleyen süreçte bir çok konuda birlikte adım atmaları gerektiğini vurguladı.
Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer de konuşmasında kendileri ve ülke ekonomisi için Bayındırlık Bakanlığının en önemli Bakanlık olduğunu belirterek, teknik bir çalışma başlatmak istediklerini belirtti.
Bugünlerde dövizin tırmanışının ve küresel ekonomik gerilemenin KKTC'ye de yansımalarının görüldüğünü ifade eden Gürcafer, mülkiyet ile ilgili spekülatif haberlerin de inşaat sektörünü olumsuz etkilediğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2015, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474