banner564

Ne olduğunu bilmiyormuş

Girne’de ele geçirilen 500 uyuşturucu hapı ülkeye soktuğu öne sürülen zanlılardan Ramazan Şenlendirici, polisteki ifadesini inkâr etti

Ne olduğunu  bilmiyormuş
banner598
Suna ERDEN
Girne’de geçtiğimiz hafta ele geçirilen 500 uyuşturucu hap ile ilgili soruşturma sürüyor. Ülkeye uyuşturucuları getirdiği öne sürülen üç kişiden biri olan Ramazan Şenlendirici dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlının iki ayrı ifade verdiği belirtildi. Zanlının ifadesinde ülkeye soktuğu paketlerin içerisinde uyuşturucu olduğunu bilmediğini öne sürdüğü kaydedildi.
Ek süre isteyen polis, 15 Şubat 2018 tarihinde Hüseyin Yapıcı ve Mustafa Keser’in tutuklanması ile 500 adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini ve zanlı Şenlendirici’nin de haplarla bağlantılı olduğu şüphesi ile tutuklandığını söyledi. Zanlının 18 Şubat tarihinde yakalandığını anımsatan polis, verdiği ifadede aldığı paketlerde uyuşturucu olduğunu bilmediğini ve ülkeye girer girmez bu paketleri zanlılara teslim ettiği yönünde iddiada bulunduğunu kaydetti. İddiaların araştırıldığını kaydeden polis, zanlının alınan 3 günlük tutukluluk süresinde polise iki ayrı gönüllü ifade verdiğini söyledi. Soruşturmanın devam ettiğini ifade eden polis,, Şenlendirici’nin 5 gün daha poliste tutuklu kalması talebinde bulundu. Mahkeme talebi kabul etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2018, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473