banner564

Necmi usta bayramı cezaevinde geçirecek

Ev tadilatı için Mahmut Üsküdarlı’dan bin 490 lira aldı, parayı başka yerde harcamakla suçlandı

Necmi usta bayramı cezaevinde geçirecek
banner598

 Suna ERDEN

Ev tadilatı için Mahmut Üsküdarlı’dan aldığı bin 490 TL paranın bir kısmını çaldığı öne sürülen inşaat ustası Muhammed Necmi Kömürcüler hakkındaki soruşturma tamamlandı. Üç gündür tutuklu olan zanlı hakkında yapılan soruşturmada 22 Aralık 2017 tarihinde çalışma izninin dolduğu ve 5 aydır ülkede kaçak olarak kaldığı tespit edildi. Zanlı dün yargılanacağı, “Emanetçi tarafından sirkat” suçundan teminata bağlanmak üzere Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 

Tutuklu yargılanacak
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlı Kömürcüler’in 2018 yılı Mayıs ayı içerisinde Mahmut Üsküdarlı’dan ev tadilatı için aldığı bin 490 TL paranın 600 TL’sini çaldığı iddiasıyla yapılan şikâyet üzerine tutuklandığını ifade etti. Zanlının söz konusu suçlamaları kabul etmediğini ve Üsküdarlı’dan alması gereken parayı aldığına yönelik beyanda bulunduğunu kaydeden polis, yapılan soruşturma sonucunda zanlının 22 Aralık’ta çalışma izninin dolduğunu ve 5 aydır ülkede kaçak olarak kaldığının tespit edildiğini ifade etti. 
Polis, zanlının davaları görüşülünceye kadar yargılanmadan kaçmasını engellemek için cezaevine hükümsüz tutuklu olarak gönderilmesini talep etti.
Mahkeme, zanlının ülkede yasal statüsü olmadığına dikkati çekerek davaları görüşülünceye kadar 20 günü geçmeyecek şekilde cezaevinde hükümsüz tutuklu olarak beklemesine emir verdi. 

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2018, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473