banner564

Nisan’a kadar bitirmeli

Astroloji uzmanı Abdülaziz, dün 71’inci yaşını kutlayan Cumhurbaşkanı Akıncı’nın çözüm konusunda sadece 4 aylık bir şansının bulunduğunu söyledi

Nisan’a kadar bitirmeli
banner598

  Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, dün 71’inci yaşını kutladı. Ziyaret ederek kutlayanlar yanında başta sosyal medyadan olmak üzere çok sayıda kişi, Cumhurbaşkanı Akıncı’ya yeni yaşını kutlayan mesajlar gönderdi.

   Cumhurbaşkanı Akıncı da kutlama mesajlarına sosyal medya hesabından yanıt verdi:
   “Değerli dostlar, sevgili kardeşlerim… Sabahın erken saatlerinden itibaren çeşitli mecralardan ulaştırdığınız doğum günümü kutlayan mesajlarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bu vesileyle tümünüze yeni yılda en başta sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim. İyi ki varsınız... Sevgiyle kalın...” 

Abdülaziz’in tavsiyesi

   Bu arada Diyalog TV’de çekimleri dün yapılan Canev Aslan’ın ‘Yaşam Kaynağı’ programına konuk olan Astroloji Profesörü Abdullah Abdülaziz, program sonrasında Diyalog’a yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın 2019 yılında çözüm için 4 aylık şansının bulunduğunu söyledi.
   Akıncı’nın bu sürede çözüme ulaşma şansının bulunduğunu söyleyen Abdülaziz “Eğer başaramazsa, o zaman Cumhurbaşkanlığı süresi bitince yeniden aday olmaz” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474