banner564

Nuri cezaevine ‘uçtu’

Uçakla geldiği Ercan’da dedektör köpeğin tepki vermesi sonucu yapılan aramada cebinde hintkeneviri, iç çamaşırında uyuşturucu hap bulunan sanığa 1 ay hapis cezası verildi

Nuri cezaevine ‘uçtu’
banner598
Ercan Havalimanı’ndan 18 Aralık 2015 tarihinde ülkeye giriş yaptığı esnada dedektör köpeğin tepki vermesi sonucu yapılan aramada cebinde hintkeneviri, iç çamaşırında uyuşturucu hap bulunan sanığa 1 ay hapis cezası verildi.
Cebinde hintkeneviri, iç çamaşırında uyuşturucu hap ile Kuzey Kıbrıs’a gelen ancak narkotik detektör köpeğinin tepki vermesi ile Ercan Havaalanı’nda yakalanan sanık Nuri Uçan (E-33) hakkındaki dava karara bağlandı. Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde Başkan Ömer Güran, Yargıç Vedia Barkın ve Yargıç Rauf Kürşat’ın baktığı davada sanık hakkında hapis kararı çıktı. 
Kararda 18 Aralık 2015 tarihinde ülkeye gelen sanığın, muhaceret işlemleri için Ercan Havaalanı’nda beklerken narkotik detektör köpeğinin tepki vermesi ile üzerinde arama yapıldığı ve cebinde 1 gram hintkeneviri, iç çamaşırında ise 1 adet uyuşturucu hap bulunduğunu belirtildi. Sanık hakkında verilen kararı okuyan Yargıç Vedia Barkın, sanığın işlemiş olduğu suçun son yıllarda gittikçe artan ve toplumu rahatsız eden suçlardan olduğuna değindi. Sanığın gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini, ayrıca Hepatit-B hastası olan sanığın cezasını ülkesinden ayrı çekeceğini de belirterek sanığa 1 ay hapis cezası vermeyi uygun bulduklarını açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2016, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474