banner564

Olayla bir ilgim yok

Sess Bar’da kavga çıkaran ve Eren Gözen’i bıçakladığı öne sürülen 4 kişiden birisi olduğu için mahkemeye çıkarılan Vedat Dinlier kendisini savundu:

Olayla bir  ilgim yok
banner598
Başkent Lefkoşa’da önceki gün sabah saatlerinde, Dereboyunda faaliyet gösteren Sess Bar’da meydana gelen kavgada, işyeri çalışanı Eren Gözen’in bıçaklanması olayı ile ilgili aranan dört zanlıdan Vedat Dinlier tespit edilerek gözaltına alındı. Zanlı dün yargılanacağı davalardan teminata bağlanmak üzere Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Duruşmada 27 Aralık tarihinde Sess Bar isimli eğlence mekânında meydana gelen kavga olayında işyerinde çalışan Eren Gözen’in bıçaklandığı ve olayla ilgili aranan şahıslardan biri olan zanlının Lefkoşa’da tespit edilerek gözaltına alındığı açıklandı. 

140 santim uzunluğunda çelik zincir
Polis, zanlının aracında yapılan aramada olay gecesi kullanılan ve kamera görüntülerinde tespit edilen 140 santim uzunluğunda çelik zincirin bulunduğunu söyledi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini, aranan başka şahıslar olduğunu kaydeden polis, zanlı Dinlier ile ilgili kısmın ise tamamlandığını belirtti. Polis, davalarında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme, zanlının yurt dışına çıkış yasağı ve haftada bir gün polise gidip imza atması şartları ile serbest kalmasına karar verirken söz hakkı alan zanlı “Olayla bir ilgim yok. Kavgayı ayırmak için oraya gittim. Zinciri alıp arabama sakladım” iddiasında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2015, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473