banner564

Ölümden döndüler

Güvercinlik girişindeki virajda takla atan araçta bulunan 45 yaşındaki sürücü Selma Ceren ile 9 yaşındaki oğlu Barış yaralandı

Ölümden döndüler
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’ya bağlı Güvercinlik köyü girişinde dün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazası sonucu anne ile 9 yaşındaki oğlu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Polisten alınan bilgiye göre kaza dün saat 13.30 sıralarında, Güvercinlik köyü girişinde meydana geldi. Yönetimindeki PY 231 plakalı aracı ile Güvercinlik istikametine doğru seyretmekte olan 45 yaşındaki sürücü Selma Ceren, köy mezarlığı önüne geldiğinde bir anlık dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Direksiyon hakimiyeti kaybedilen araç yolun solundan çıkarak bir takla attı ve tavanı üzerinde durdu.
Kaza sonucu araç sürücüsü ile aynı araçta yolcu olarak bulunan 9 yaşındaki  Barış Ceren yaralanarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların yapılan ilk yardım tedavilerinin ardından taburcu edildiği bildirildi. Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.

Yol çok tehlikeli
Öte yandan Gazimağusa’ya bağlı Güvercinlik köyü girişinde sık sık trafik kazalarının yaşanması, bölge sakinlerini harekete geçirdi. 
Diyalog muhabirini arayan Güverciklik köyü sakinleri, yol üzerinde son yıllarda birçok trafik kazası meydana geldiğini ve birçok aracın yol üzerindeki virajda takla attığını belirtti. Köylüler, “Bu yola tedbir alınması için ölüm olması mı gerekiyor, yetkililer bir an önce önlem alsın” şeklinde konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474