banner564

Omuzuna sapladı

Gazimağusa’da sabah saatlerinde kız meselesi yüzünden başlayan tartışmada, Abdülkadir Kaplan isimli genç, Ömer Faruk Elibol’u tornavida ile yaraladı

Omuzuna sapladı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da Deniz Plaza isimli işyerinin önünde dün günün ilk saatlerinde çıkan tartışma kanlı bitti. Yeğeni olan genç kızın cep telefonuna mesaj atıldığı gerekçesi ile Tülham Karakaya, Hüseyin Tufan Getirmez ve Ömer Faruk Elibol ile tartışmaya giren Abdülkadir Kaplan isimli genç, tartışma esnasında eline aldığı 17 santim uzunluğundaki tornavida ile Ömer Faruk Elibol’u yaraladı.
Olaydan sonra polis tarafından gözaltına alınan Abdulkadir Kaplan, dün mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Mehmet Emin Doğan, 18 Temmuz 2016 tarihinde saat 00.30 sıralarında, Gazimağusa’da Topçu Bulvarı üzerinde bulunan Deniz Plaza isimli işyerinin önünde, zanlının, kız yeğenine mesaj atıldığı gerekçesi ile Hüseyin Tufan Getirmez, Ömer Faruk Elibol ve Tülham Karakaya ile tartıştığını söyledi.
Polis ifadesinin devamında tartışma esnasında tasarrufunda bulundurduğu 17 santim uzunluğunda ve ağız uzunluğu 7 santim olan tornavidayi, Ömer Faruk Elibol’un sol burun ve sol omuz kısmına saplayarak yaralanmasına neden olduğunu söyledi.

Sadece kendimi korudum
Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını bildiren Doğan, mahkemenin uygun göreceği teminat şartları ile zanlının serbest bırakılmasını talep etti. 
Yargıç Hazal Hacımulla’nın söz vermesi üzerine kendini savunan zanlı Abdulkadir Kaplan, tornavidayı karşı gruptan birinin elinden kendini savunmak amacı ile aldığını iddia etti.
Huzurundaki şahadet ve beyanı değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlının 2 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve KKTC vatandaşı muteber bir kişinin lehine 10 bin TL tutarında şahsi kefalet senedi imza etmesi şartı ile zanlının serbest bırakılmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2016, 10:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
MELIS
MELIS - 2 yıl Önce

CEP TELEFON

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474