banner564

Önemli bir görev

Dünya Gençlik Konseyi’nin KKTC temsilciliğine Aydın Soyer getirildi

Önemli bir görev
banner598
Genel Merkezi Türkiye’de bulunan ve dünyanın bazı ülkelerinde faaliyet gösteren Dünya Gençlik Konseyi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde de (KKTC) örgütleniyor.  
KKTC’de temaslarda bulunan gençlik oluşumunun Genel Başkanı Hüseyin Celep, dünya barışı için hareket etmeyi amaç edindiklerini, düzenledikleri eğitim seminerleri ve bazı faaliyetlerle gençleri bilgilendirdiklerini, kötü alışkanlıklardan ve uyuşturucu illetinden uzaklaştırdıklarını söyledi.
Dünya Gençlik Konseyi’nin KKTC temsilciliğine ülkenin başarılı gençlerinden Aydın Soyer’i getirdiklerini belirten Celep, “KKTC’nin ve özellikle gençlerin uluslararası camiada seslerini duyurmaları için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. KKTC’de çok yakında genel merkez ve şube binalarımızı açmak için faaliyetlerimize başladık” dedi.
Lefkoşa’da kendine ait muhasebe ofisi bulunan ve Lefke Avrupa Üniversitesi’nde (LAÜ) öğretim görevlisi olan Aydın Soyer de ülke gençliğine hizmet edebileceği bir göreve kendisinin layık görülmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Soyer, “KKTC’de gençlerin sorunlarının çözümüne yönelik atılacak her adımın destekçisi olacağız. Özellikle kötü alışkanlıklara ve suça bulaşmış gençlerin yeniden topluma kazandırılması için yapılması gereken ve bugüne kadar ertelenen çalışmaların başlaması için girişimlerde bulunacağız. Din, dil ve siyasi görüş ayrılığı gütmeden tüm gençlerin sorunlarına eğileceğiz, onları tek bir çatı altında toplayacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2016, 00:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474