banner564

“Önemli bir misyonu var”

Yılmaz Karaca, Dış Basın Birliği’nin KKTC’ye yapabileceği katkılara dikkat çekti

“Önemli bir  misyonu var”
banner598

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, Dış Basın Birliği’nin, federasyonlarına üye meslek örgütleri arasında özel bir yere sahip olduğunu söyledi. 

Karaca, "Türkiye'de ve Türk dünyasının tamamında KKTC'nin görünürlüğü için Dış Basın Birliği vazgeçilmezdir" dedi. 
Dış Basın Birliği Başkanı Tahir Olcay Kıraç, TGF Başkanı Yılmaz Karaca ve arkadaşlarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun Başkanlar Konseyi’nin 14 -17 Kasım tarihlerinde KKTC’de yapılacağını hatırlatan Kıraç, böylesi önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacakları için çok heyecanlı oldukları söyledi . 
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca da Dış Basın Birliği'nin federasyonlarında temsil edilen meslek örgütleri arasında özel bir yere sahip olduğunu söyledi. 
Karaca, "Türkiye'de ve Türk dünyasının tamamında KKTC'nin görünürlüğü için Dış Basın Birliği vazgeçilmezdir" diye konuştu. 
Ziyarette Karaca'ya eşlik eden Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Başkanı Menderes Demir de Dış Basın Birliği'nin faaliyetlerini yakından ve takdirle izlediklerini dile getirdi. 
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca daha sonra Dış Basın Birliği Başkanı Tahir Olcay Kıraç'a ziyaretleri anısına bir plaket takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2017, 07:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474