banner564

Ongun Talat başkan oldu

CTP Gençlik Örgütü, 13’üncü Olağan Kurultayı önceki yapıldı

Ongun Talat  başkan oldu
banner598
 Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP/BG) Gençlik Örgütü, 13. Olağan Kurultayı önceki gün yapıldı. Gençlik Örgütü başkanlığına tek aday olan Ongun Talat getirildi.

Divanın oluşturulmasının ardından başlayan Kurultayda CTP/BG Genel Başkanı Başbakan Özkan Yorgancıoğlu bir konuşma yaptı.

 

Yorgancıoğlu: Gençler çözüme katkı koymalı

CTP/BG Genel Başkanı Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, gençlerin partilerde daha etkin yer almasının, toplumsal varoluş açısından önemli olduğunu belirtti.

CTP/BG Gençlik Örgütü’nün yaratıcılığının örnek alınmasını isteyen Yorgancıoğlu, geçen dönemde örgütün ortaya koyduğu çalışmalardan gurur duyduklarını ifade etti.

Kıbrıs Konusunun çözümü yönünde gençlerin rolüne de değinen Yorgancıoğlu, Kıbrıs Türk gençlerinin, muhatapları olan Rum gençlerle bağlantı kurarak çözüme katkı koyduklarını ve çözüme daha az sıcak bakan gençleri de motive ettiklerini söyledi.

 

Erk: Sosyalist ve insani değerleri keşfettik

CTP/BG Genel Sekreteri Kutlay Erk ise konuşmasında, “Hepimiz bir rejimin milliyetçi dogmalarıyla geliştik ve yetiştirildik ancak biz Sosyalist ve insani değerleri keşfettik. Bu değerlerle tüm insanlara barış ve kardeşlik adına siyasi irade sürdürüyoruz” dedi.

 

Solyalı: Siyaset bugünden konuşulmalı

CTP/BG Gençlik Örgütü Başkanı Ürün Solyalı, “Siyaset bugünden konuşulmalı. Onun adresi ise CTP/BG Gençlik Örgütü. Parti olarak Federal Kıbrıs’ın dünyada hak ettiği yeri almasının kavgasını veriyoruz” dedi.

Mali ve Faaliyet raporlarının sunulup onaylanmasının ardından CTP/BG Gençlik Örgütü başkanlığına tek aday olan Ongun Talat getirildi.

Kurultayda, Gençlik Örgütü Yönetiminde 13’üncü dönem görev yapacak isimler de belirlendi.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2014, 04:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474