banner564

Onur Güler serbest kaldı

Tasarruflarında 260 gram uyuşturucu ele geçirilen zanlılardan Murat Özbayır ile Tuğba Tiken cezaevine gönderildi

Onur Güler  serbest kaldı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
  Gazimağusa’da, 15 Haziran 2017 tarihinde  gerçekleştirilen ve toplamda 260 gram ağırlığında uyuşturucu maddenin ele geçirilen operasyonda tutuklanan zanlılar Onur Güler, Murat Özbayır ve Tuğba Tiken dün , soruşturmalarının tamamlanmasına müteakip teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarıldı
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Özdesoy, zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını bildirdi. 
Zanlılardan Murat Özbayır’ın benzer sabıkaları olduğunu ve gündemde de benzer meselesinin bulunduğunu anlatan Özdesoy, Tuğba Tiken’in de sık aralıklarla benzer suçları işlemeye devam ettiğini aktardı.
Özdesoy, her iki zanlının da hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini, daha önce sabıkası olmayan  Onur Güler’in de davaları görüşülünceye kadar, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Onur 7 bin TL ile serbest
   Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlılardan Murat Özbayır ile Tuğba Tiken’in 2 ayı geçmemek şartı ile davaları görüşülünceye kadar Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine, zanlı Onur Güler’in ise 7 bin TL nakdi  kefalet ödemesi, KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin, lehinde, 100’er bin TL’lik şahsi kefalet senedi imza etmesi şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi. Yargıç Hazal Hacımulla, ayrıca zanlı Onur Güler’in haftada bir gün en yakın polis karakoluna ıspat-ı vücutta bulunması yönünde emir verdi.


Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2017, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473