banner564

‘Ormanda kemerle boğdum’

Heykel ve seramik sanatçısı Hasan Işık Özgöçmen’in katil zanlısı, korkunç cinayeti itiraf etti

‘Ormanda kemerle boğdum’
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Heykel ve seramik sanatçısı 51 yaşındaki Hasan Işık Özgöçmen’in katil zanlısı Muhammad Salman, polise ifade vererek, işlediği cinayeti itiraf etti. Cinayetin ardından kaçtığı Güney Kıbrıs’ta diplomatik girişimler sonucu geçtiğimiz gün iadesi gerçekleşen zanlı dün ek süre talebiyle mahkemeye çıkarıldı.
İskele Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görevli polis müfettiş muavini Erdim Kara, zanlının 28 Eylül 2018 tarihinde, Long Beach ile Ötüken arasındaki ormanlık bölgede, Hasan Işık Özgöçmen’i, kemer ile boğazını sıkmak sureti ile öldürdüğünü söyledi. 
Zanlının, ilk yakalandığında gönüllü ifade vererek olay yerine gittiğini kabul ettiğini anımsatan Kara, ikinci bir gönüllü ifade vererek suçunu itiraf ettiğini aktardı. 
Zanlının ifadesinin teyit ve tezkibinin yapılacağını belirten Kara, ayrıca Lefkoşa’da bulunan ikametgâhında bir arama gerçekleştirileceğini ifade etti. 
Kara, mahkemeden süre talep etti.

Tek kelime konuşmuyor
Yargıç Dilşah Karayel’in söz hakkı verdiği katil zanlısı, geçen celse de olduğu gibi yine sessizliğini korudu. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Dilşah Karayel, meselenin de ciddiyetine vurgu yaparak, zanlının, soruşturma maksatlı 8 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

BU OLAYIN REALİTESİ % 1OO BUDUR:

ÖLDÜRÜLEN ŞAHIŞ, KATİLİ'NE CİNSEL İLİŞKİ TEKLİF ETMİŞTİR. O DA , O'NDAN TİKSİNEREK, O'NU KATL ETMİŞTİR. HER CİNAYETİN BİR NEDENİ OLMALIDIR.O'UN ÇİRKİN VÜCUDUNU GÖRÜNCE ,ÇILDIRMIŞTIR !!!!!!

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474