banner564

Ötüken ağladı

Batı Nil virüsü nedeniyle 62 yaşında sevenlerine veda eden Hilmi Bolel, avcı elbisesiyle uğurlandı

Ötüken ağladı
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Batı Nil Virüsü’nden dolayı tedavi gördüğü Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde hayatını kaybeden 62 yaşındaki Hilmi Bolel dün köyü Ötüken’de son yolculuğuna uğurlandı. Ava olan merakıyla tanınan Bolel’in tabutunun üzerine oğlu tarafından avcı elbisesi konuldu. Ötüken’de köy camiinde gerçekleştirilen cenazede, göz yaşları sel olup aktı…
Ötüken’de herkes tarafından sevilen, yardım severliği ile tanınan Bolel’in tabutuna sarılan evlatları, “Baba gitme” diyerek feryat etti. Cenaze törenine katılan Ötüken halkı da bu beklenmedik veda karşısında oldukça üzgün olduklarını belirterek, Bolel’in ölümüne neden olan virüs için de yetkililerin bir an önce etkin önlemler almasını istediÖtüken köyü sakinleri de, Bolel’in ölümüne neden olan virüs için de yetkililerin bir an önce etkin önlemler almasını istedi. 
Bolel’in cenazesi, Ötüken Köy Kabristanlığında, dualar ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Bolel ailesini bu acılı günlerinde yalnız bırakmayanlar arasında Sağlık Bakanı Ali Pilli, Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu ve İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da vardı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474