banner564

Özersay: “Makama değil göreve talibim”

Serdarlı ve Doğanköy’ü ziyaret eden Özersay, cumhurbaşkanı seçilmesi halinde yapacağı icraatları anlattı

Özersay: “Makama değil göreve talibim”
banner598
 Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Doç. Dr. Kudret Özersay, bölge ve köy ziyaretleri çerçevesinde Serdarlı ve Doğan köyü ziyaret etti.
Ziyaretleri sırasında 2015 Cumhurbaşkanlığı konusundaki düşünce ve projelerini anlatan Özersay, “Bu seçim Cumhurbaşkanlığı seçimi olmanın ötesinde bir seçimdir, Kıbrıs Türkünün kendi geleceğini belirleme seçimidir” dedi. Cumhurbaşkanı adayı Kudret Özersay’ın Basın Ofisi’nden yapılan açıklamada, önce Serdarlıyı ziyaret eden Kudret Özersay’ın Serdarlı’da kalabalık bir gruba hitap ettiği ve gerek Kıbrıs müzakereleri gerekse ülkenin iç sorunlarının çözümü konusundaki sorulara da yanıt verdiği vurgulandı.
Serdarlı’daki konuşmasında Cumhurbaşkanlığı seçiminde sadece bir müzakerecinin değil, devletin başının da belirleneceğini, bugüne değin ülkenin iç sorunlarının çözümü konusunda Cumhurbaşkanı’na verilen anayasal ve yasal yetkilerin uygulanmadığını, göreve gelmesi durumunda tüm yetkilerini kullanarak, ülkenin ve vatandaşın menfaatine olan adımlar atacağına dikkat çekti.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2014, 09:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473