banner564

Özgürlüğünün bedeli 155 bin TL

Gazimağusa’da Palm Beach sahiline vuran varilde insan sağlığına zararlı herhangi bir madde bulunmadıNarkotiğin Kurudere’deki operasyonunda tasarrufunda 15 gram uyuşturucu bulunan Ahmet Öztepe, kefalet ile serbest bırakıldı

Özgürlüğünün  bedeli 155 bin TL
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’ya bağlı Kurudere köyünde, Narkotik Şube ekiplerinin yaptığı arama sonucunda, arabasında 2, evinde ise 13 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde ele geçirilen Ahmet Öztepe, dün teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Osum, zanlı hakkında 5 Aralık 2016 tarihinde başlatmış oldukları soruşturmanın tamamlandığını bildirdi. Zanlının KKTC vaatandaşı olduğunu belirten Osum, mahkemenin uygun göreceği teminat şartları ile zanlının serbest bırakılmasını talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlının 5 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin lehinde 75’er bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesi şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2016, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474