banner564

Özgüveni arttı

LAÜ öğrencisi Burak Çebi, Türkiye’de farklı üniversitelerde düzenlenen kongrelerde poster bildirilerini sundu

Özgüveni arttı
banner598
 Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi, Özel Eğitim Öğretmenliği Bölümü 2’inci sınıf öğrencisi Burak Çebi, Türkiye’de farklı üniversitelerde düzenlenen kongrelerde poster bildirilerini sunarak LAÜ’yü en iyi şekilde temsil etti. LAÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşegül Ataman’ın danışmanlığında, Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile Özel Eğitimciler Derneği’nin (ÖZDER) işbirliğiyle düzenlenen “5. Ulusal Özel Eğitim Öğrenci Kongresi”nde, “Engel Tanımadan Farkındalık Oluşturma” poster bildirisini sunan Burak Çebi, Üsküdar Üniversitesi ve Özel Eğitimciler Derneği’nin (ÖZDER) işbirliğiyle düzenlenen “25. Ulusal Özel Eğitim Kongresi”ne de “1985’den Günümüze Özel Eğitim Alanında Türkiye’de Yapılmış Akademik Çalışmaların Farklı Yönlerden İncelenmesi” poster bildirisi ile katıldı.
  Çebi, son olarak Eskişehir Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü, EÇOM-DER, TC Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı, TC Milli Eğitim Bakanlığı ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi tarafından ortak düzenlenen “3. Ulusal Disiplinlerarası Erken Çocuklukta Müdahale Kongresi’nde”, “Yetersizlikten Etkilenmiş Bireylerin Ailelerine Yönelik Rehabilitasyon Hizmeti Sanat Terapisi” konusu üzerine hazırlamış olduğu poster bildirisini sundu. 
Çebi: Hocalarımız bizi teşvik ediyor
   Üç Ulusal Eğitim Kongresi’nde LAÜ’yü en iyi şekilde temsil eden Burak Çebi’ye başarılı sunumlar yaptı. Sunmuş olduğu poster bildirilerinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Çebi, hocalarının kendilerini teşvik etmesi sonucunda bu tür akademik etkinliklere katılarak farklı deneyim kazandıklarını ve eğitim hayatlarında bu deneyimlerin kişisel özgüvenlerini artırdığını dile getirdi. 

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2016, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473