banner564

Özyiğit: Üye sayımız artıyor

Toplumcu Demokrasi Partisi Gazimağusa’da üç örgüt daha kurdu

Özyiğit: Üye sayımız artıyor
banner598
Toplumcu Demokrasi Partisi’nin (TDP) örgütlenme çalışmaları sürüyor. TDP’den yapılan açıklamaya göre, Genel Başkan Cemal Özyiğit, Örgütlenmeden sorumlu MYK üyesi Asım İdris, Parti Meclisi üyesi Ercan Hoşkara, Mağusa İlçe Başkanı Mustafa Emiroğluları ve bazı üyelerin katıldığı etkinlikte beşer kişiden oluşan 3 mahalle örgütü kurulurken, Piyale Paşa Mahallesi Örgüt Başkanlığına Cemal Özkuyucular, Anadolu Mahallesi Başkanlığına Cafer Koçak, Lala Mustafa Paşa Mahalle başkanlığına ise Ali Şahin getirildi. Mağusa bölgesinde örgütlenme çalışmaları çerçevesinde önümüzdeki günlerde ise Kurudere ve Korkuteli örgütleri de kamuoyuna duyurulacak. 
TDP Gazimağusa İlçe Örgütü Başkanı Mustafa Emiroğluları, etkinlikte yaptığı konuşmada örgütlenmenin önemine dikkat çekerek, bu yönde yoğun bir çalışma içinde olduklarını ifade etti. Örgütlerde görev alan kişilere başarılar dileyen Emiroğluları, birlik beraberlik içinde, mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini söyledi.
Örgütlenmeden sorumlu MYK üyesi Asım İdris de, yıllardır örgütlenme konusunda ciddi sıkıntılar yaşadıklarını, bu nedenle örgütlenmeye çok büyük önem verdiklerini, bu çerçevede ülkenin her alanına ulaşmaya çalıştıklarını belirtti.


Özyiğit: TDP’ye güven arttı
TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit de konuşmasına örgütlerde görev alan kişilere başarılar dileyerek başladı.
Özellikle son yerel seçimlerin ardından TDP’ye olan destek ve güvenin arttığını, bu çerçevede her MYK toplantısında onlarca üyelik onayladıklarını, ayrıca birçok bölgede örgütler kurduklarını, yakın bir gelecekte her ilçede yeni örgütler oluşturacaklarını açıklayan Özyiğit, TDP’ye katılan her üyenin, kurulan her örgütün çözüm, demokrasi, eşitlik, adalet gibi unsurların güçlenmesi anlamına geldiğini vurguladı.
En geniş halk kesimlerini kucaklayarak ve işbirliği anlayışını sürdürerek yollarına devam edeceklerini belirten Özyiğit, “Bu yolu halkla birlikte yürümekte kararlıyız. TDP, değişim sürecinin öncüsü olmaya devam edecektir” dedi. 

“Önemli olan vaat değil icraat”
CTP BG- UBP koalisyon hükümetinin de birçok vaatle göreve geldiğini anımsatan Özyiğit, geçmiş CTP-DP hükümetinin de benzer şekilde göreve geldiğini, hatta hükümet programının da halkın beklentilerini karşılayacak birçok olumlu unsuru içerdiğini belirtti ve “Önemli olan vaatler değil, icraatlardır. Gerek CTP, gerekse de UBP hükümet oldukları dönemlerdeki icraatları ile beklentileri karşılayamamışlar, hatta kendi programlarına bile ihanet etmişlerdir. Bu gerçekler dikkate alındığında umut vermemektedirler” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2015, 08:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473