banner564

Pahalıya patladı

Evinde iki kök hintkeneviri bitkisi ile bir gram uyuşturucu bulunan Şevket Sevdalı 7 bin TL nakit teminat yatırarak serbest kaldı

Pahalıya patladı
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’ya bağlı Yeniboğaziçi’nde bulunan ikametgâhında yapılan arama sonucu bir gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde ile 2 kök hintkeneviri bitkisi bulunan Şevket Sevdalı hakkındaki soruşturma tamamlandı.
Zanlı dün teminat talebiyle Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı.
Narkotik Şube’de görevli polis memuru Mustafa Kavaz, zanlı Şevket Sevdalı’nın, Yeniboğaziçi’nde bulunan ikametgâhında uyuşturucu ziraatı yaptığına dair bilgi aldıklarını ve operasyon düzenlediklerini söyledi. 
Kavaz, ikametgâhta yapılan aramada zanlının yatak odasında bir gram hintkeneviri, yatak odasının çıkış kapısının önündeki basamaklarda ise saksı içerisinde, birisi kurumuş halde, 2 kök hintkeneviri bitkisi ele geçirdiklerini belirtti.

2 kefil buldu kurtuldu
Kavaz, zanlı aleyhinde yürütülen soruşturmanın tamamlandığını bildirerek, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.
Yargıç Hazan Aksun, zanlının 7 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin, 50’şer bin TL kefalet senedi imza etmesi şartlarıyla davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

HİNT KENEVİRİ DEMEK, ESRAR DEMEK


NEDEN SERBEST KALIYOR???????

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474