banner564

Pansiyon baskını

İrfan Muhtaroğlu’nun kimlik kartına kendi fotoğrafını koyan Enver Baysal tutuklandı

Pansiyon baskını
banner598
Melin DOBRAN

Girne Adli Şube Ekipleri önceki gün aldığı ihbar üzerine bir pansiyona yaptıkları baskında İrfan Muhtaroğlu’nun kimlik kartına kendi fotoğrafını koyan Enver Baysal’ı gözaltına aldı.
 Pansiyonda yapılan aramada zanlının eşyalarının içerisinde KKTC vatandaşı İrfan Muhtaroğlu’nun kimlik bilgilerinin bulunduğu ancak üzerinde Enver Baysal’a ait fotoğrafın olduğu Kıbrıs Cumhuriyeti pasaportu ele geçirildi.
Polis zanlı Baysal’ı soruşturma amacı ile gözaltına alarak dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkardı. Duruşmada alınan bir ihbar üzerine zanlı Enver Baysal’ın kaldığı pansiyona operasyon düzenlendiği, operasyonda üzerinde zanlının fotoğrafı bulunan ve İrfan Muhtaroğlu adına düzenlenmiş bir adet sahte Kıbrıs Cumhuriyeti pasaportu ele geçirildiği belirtildi. Polis, zanlı hakkında soruşturma başlatıldığını belirterek suçla bağlantılı şahıslar olduğuna inandıklarını açıkladı. Polis, yürütülen soruşturma aşamasında zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2015, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474