banner564

Papaz çıldırdı

Rum Başpiskoposu Hrisostomos, alış-veriş için kuzeye geçen ve Ercan Havaalanı’ndan uçuş yapan Rumları ‘Türklerin seks partneri’ olmakla suçladı

Papaz çıldırdı
banner598

 Raif DOĞRU

   Rum Başpiskoposu Hrisostomos, alış-veriş için sık sık kuzeye geçen ve Ercan Havaalanı’ndan uçuş yapan Kıbrıslı Rumlara sert eleştirilerin yanı sıra hakaret ve tehditlerde bulundu. Hrisostomos’un dün paskalya ayininde yaptığı konuşma güneyde şok etkisi yarattı.
   Kuzeye geçen ve Ercan’ı kullanan Rumların genellikle kürtajı savunan ve Türklerle seks partneri olmayı kabullenen kişiler olduğunu söyleyen Hrisostomos “Kiliseye gelip dua edeceklerine paskalya tatilini işgal bölgesindeki eğlence yerlerinde geçiriyorlar” dedi.
   Zamanın tehlikeli gelişmelere yol açtığını, 45 yıl sonra Kıbrıs’taki Ortodoks Hristiyanların Türkleşme tehlikesiyle karşı karşıya bulunduğunu savunan Hrisostomos, 50 veya 100 yıl sonraki nesillerin Kıbrıs tarihini bilmeyeceklerini ve Türkiye’nin esas amacına ulaşacağını iddia etti. Hrisostomos bu durumun kendisinde ‘büyük korku’ yarattığını söyledi.
   Sık sık kuzeye geçen Rumların, Kıbrıs’ta ‘herhangi bir çözüme’ destek verdiğini belirten Başpiskopos Hrisostomos “Bunlar işgal ve istilayı görmezden geliyorlar. Halbuki Kıbrıs meselesi Türkiye’nin barış harekatı değil, işgal harekatıdır” dedi.
   Paskalya ayininde yaptığı konuşmada Türkiye’ye de seslenen Hrisostomos, tüm askerlerin adadan çekilmesini ve Kıbrıs Cumhuriyeti’nin egemenliğine saygı gösterilmesini, herkes tarafından tanınmasını istedi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

EN AZINDAN İKİ YÜZLÜ DEĞİL, İÇİNDEKİLERİ SÖYLÜYOR....İÇİNDEKİLERİ SÖYLEMEYENLERDEN KORKMALIYIZ ! PAPAZLAR HER DAİM AYNI VE BU BÖYLE GİDER....

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474