banner564

Para kayıp

Kendisine raf yapılması için verilen 7 bin TL’yi cebe indirmekle suçlanan Mustafa Sungur tutuklandı

Para kayıp
banner598

 Suna ERDEN

Girne’ye bağlı Alsancak’ta Bovita Winery Otel isimli işletmede depo müdürü olarak çalışan Mustafa Sungur, kendisine raf yapılması için verilen 7 bin TL’yi cebe indirmekle suçlanıyor. 
Yapılan rafların parasını alamayan şirket ise otelden parasını isteyince gerçek ortaya çıktı. 
Otel sahibinin polise durumu bildirmesi üzerine, zanlı tutuklanarak dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. 
Lapta Polis Karakolu’nda görevli polis çavuşu Tufan Yoncacı, mahkemede verdiği ifadede zanlı Mustafa Sungur’un “Emanetçi tarafından sirkat” tarafından tutuklandığını anlattı. 
Polis çavuşu Tufan Yoncacı, zanlının Ilgaz'da faaliyet gösteren direktörünün F.B.’nin olduğu Bovita Winery Otel isimli işletmede ayni yerde depo müdürü olarak çalıştığını söyledi. 
Yoncacı, zanlının otelin depo bölümüne 50 adet raf yaptırmak üzere şirket muhasebesinden 7 bin TL nakit para aldıktan sonra konu rafları yapılması için anlaşmış olduğu K.K.’ye herhangi bir ödeme yapmayarak kendisine emanet edilmiş olan parayı çaldığını kaydetti. 
Olayın polisin bilgisine, 6 Eylül tarihinde geldiğini ifade eden Yoncacı, otelin muhasebecisinden ödeme fişi ile olayın doğrulandığını ifade etti. 

Rafları yapanın ifadesi de alındı 
Polis çavuşu, K.K.’nin ifadesinde 50 adet raf yapımı için zanlının, kendisi ile görüştüğünü ve 8 bin 792 TL fiyat verildikten sonra anlaşıldığını, akabinde 7 Temmuz tarihinde rafları otele gidip takarak zanlının teslim almasına rağmen ödeme almadığı yönünde ifade verdiğini kaydetti. 
Soruşturmanın henüz tamamlanmadığını kaydeden Yoncacı, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti. 
Yargıç Gülay Süleymanoğlu, zanlı aleyhindeki soruşturmanın yeni başladığına dikkati çekerek zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına karar verdi.  


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474