banner564

Parayı yedi geri geldi

Denemek için aldığı bir aracı başkasına satıp 20 bin lira ile yurt dışına kaçan ‘Uyanık Osman’ bir ay sonra dönüş yapınca yakalandı

Parayı yedi geri geldi
banner598

Suna ERDEN
Lefkoşa’da 2017 yılında yaşanan ilginç olayda 26 yaşındaki Okan Deniz,  aracını satmak isteyen bir şahıs ile anlaştı. Arabayı birkaç günlüğüne denemek amaçlı alan zanlı, bir başka kişiye 20 bin TL’ye satıp parayı cebine atıp yurt dışına kaçtı. Şikayet üzerine hakkında dosya açılıp aranan şahıs ilan edilen zanlı önceki gün ülkeye giriş yaparken, Ercan Havaalanı’nda yakalandı. Zanlı dün de tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, 17 Kasım 2017 tarihinde zanlı Okan’ın, satın almak maksadıyla, deneme amaçlı olarak bir şahıstan aldığı aracı başka bir kişiye 20 bin  TL’ye satıp, aynı tarihte yurt dışına kaçtığını söyledi. 
Zanlı Okan Deniz’in 13 Aralık’ta Ercan Havaalanı’ndan KKTC’ye giriş yaparken gözaltına alındıüını belirten polis, soruşturmanın devam ettiğini ifade ederek, zanlının 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.Mahkeme talebi kabul etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473